(Cavy Cats) Laurine har virkelig drillet mig med hendes drægtighed og jeg var derfor på herrens mark med hendes terminsdato.
Jeg havde mærket 100% liv i hende ca. midt oktober, men havde glemt, at notere den dato ned.
Yderst dum fejl og en fejl jeg aldrig tidligere har lavet – jeg gør det nok heller aldrig igen.

(Cavy Cats) Laurine d. 08.11.2018 – Pyhhh hun var giga stor……

Jeg ligger syg og tæt på middag satte jeg mig ind til Laurine for at se tv og holde øje med hende. Jeg havde højest siddet på værelset i 10 min før Laurine begyndte at grave inde i carporten. Ja Ja det har du så gjort de sidste dage og jeg gjorde ikke mere notits af det. Hun lagde sig ned, men hurtigt op igen og igen gravede hun. Det skete nogen gange hvor jeg ud af øjn krogen synes, at hun sad og pressede. Kiggede på hende og jow den var måske god nok. 
En fødsel var i gang her kl. 12.10 d. 12.11.2018…. Laurine pressede, lagde sig ned, op og presse og lagde sig ned. Det forsatte sådan lidt tid. Det skal siges tiden føles meeeegeeeeeet lang, når du sidder på sidelinjen og kigger med. 
Med hendes pressen så måtte der altså snart være en baby ude og mig have hånden ind for at undersøge om noget var på vej ud. Jeg kom lidt til at små grine for der hang 2 bagben ud af Laurine og sprællede. Mig have fat i bagbenene og vente på en presseve. 3 presseveer senere kom Playboy til verden. 
Laurine skulle ikke have noget klinget og rendte væk fra ham.
Jeg tog ham ud og gnubbede ham tør og gang i ham alt imens Laurine nu fødte nr 2 baby. Igen løb hun fra den og mig ind og have den ud og gnubbe gnubbe tør og gang i den. Hun fødte 4, som perler på en snor, men ingen af dem ville hun vide af. Så de lå i min kurv og fik varmen imens Laurine fødte moderkager og spiste dem i ro og fred.
Så kunne jeg også lure køn og vægte.
4 kornfede drenge babyer var kommet til verden – 102,103,107, & 116 gram vejede de.
Så fine baby drenge.

Kuldet kan ses under Kuld 2018 P Kuld.

Jeg satte Laurine i kurven til hendes babyer og håndklæde over.
Så var hun der en times tid.
Jeg fik gjort hendes bur rent og satte hende og babyerne retur i buret.

Hun ville stadigvæk ikke være tæt på dem – men var alligevel nysgerrig og kom tættere og tættere på dem og efter 20 min hoppede hun ind til dem og så blev alle 4 slikket og nurset til den store guldmedalje.

 

Så alt endte heldigvis lykkeligt og hun putter og nusser de 4 drenge babyer på livet løs.
Det er Laurines første kuld.