Da jeg selv lære bedst ved, at se tingene visuelt besluttede jeg, at lave en lille video af hvordan du kan rense en han.

Dog vil jeg godt understrege, at det IKKE er noget jeg gør ret meget i, men spotter jeg en han have en kugle siddende bagi så får han lige et tjek hvor jeg fjerner den kugle på den måde, som jeg viser i min video.
Eller hvis en han går til parring og der ikke rigtig sker noget – så får han et tjek, da der kunne sidde en spåne gemt om hans tissetrold, som gør at han ikke har lyst til at parre, da det evt. gør ondt.

Katano & Emmet fik et tjek i videoen, da de går til parring.
Hvis der nu sad hø, spåner eller andet godt rundt om deres tissetrold eller under deres forhud kunne det være en årsag til, at de ikke ville have lyst til at parre den hun de går sammen med.

Jeg bruger gummihandsker og ganske almindelige vatpinde til at fjerne spåner, hø osv med.
Slutter af med at dryppe lidt olie på for, at få forhuden til at trække sig tilbage.