Hyr med specielt mine dyr.

Det er ikke altid nemt, at være opdrætter og vi må i ny og næ rokere rundt i vores flokke eller bytte han ved hunner der ikke vil blive drægtige.
Jeg har været voldsomt ramt af hunner der ikke ville blive drægtig med den han, som jeg havde tiltænkt, som kommende far til et kuld.

Meeen:
Primotivo gik med Pearl og Nadie – men efter få dage så Pearl sig sur på Nadie og jeg var nød til at flytte Nadie op, som selskab for Lennert, som gik alene.
Jeg anede hermed ikke, at Primotivo lige præcis havde nået at parre hende, da de kun gik sammen i 3 dage.
Lennert blev jublende glad for selskab og var de følgende næste dage meget efter Nadie og min tanke var okay en brunst nærmere sig.
Da jeg så 6 uger efter de var sat sammen mærkede liv så måtte Nadie have været i brunst, da Lennert var så meget efter hende og hun måtte være drægtig sammen med Lennert.

Søndag aften hvor jeg sidder i stolen ved siden af Nadies bur og tjekker dyr til den kommende udstilling synes jeg pludselig, at der er babypiv inde fra carporten.

Mig have løftet fryserne på køjen væk og ganske rigtigt – Nadie er i fødsel og der er kommet 2 babyer.
Kort efter kommer nr 3 og nr 4.

Jeg blev helt rundt på gulvet, da det jo var 1 uge for tidligt.
Næste tanke – Åhhhh Primotivo din bandit så havde du nået at parre hende, men sikke en omgang rod, når du går og tror at en anden han er far til de basser inde i hunnens mave.

Hvorom alting er sikke 4 lækre basser Nadie & Primotivo har lavet sammen

De 2 af dem bliver 100% California Kæledyrs Hvirvler
– spændende om de 2 gyldne drenge også pointer over de næste dage.

Dreng, Dreng, Dreng & Pige